FWDC’s winter/spring session is a 21-week long semester beginning January 5th and ending June 11th.

There will be no classes held March 30, 31, April 2, 3, 4, 5, 6, 7, or May 28, 2018.

The cost for each class is determined by how long it runs:

Classes 45-60 minutes are $200 for the full 21-week semester, $75 for 7-weeks, or $12 per drop-in.

Classes 75-90 minutes are $215 for full 21-week semester, $80 for 7-weeks, or $12 per drop-in.

Winter/Spring 2018

  • Friday 01/05
    • 4:00 pm
      -
      6:00 pm
      2h

      Continuing Adult Taiko (Invitation Only)

      Allison Ballard
  • Saturday 01/06
    • 9:00 am
      -
      10:00 am
      1h

      GROOV3

      Charlotte Tompkins
    • 9:15 am
      -
      10:00 am
      45'

      Creative Movement (3-5 y/o)

      Corinne Hobbs
    • 10:00 am
      -
      11:00 am
      1h

      Ballet Basics I (5-8 y/o)

      Corinne Hobbs
    • 10:00 am
      -
      11:00 am
      1h

      Ballet Basics II (9-12 y/o)

      Mandie Kolkman
    • 11:00 am
      -
      12:00 pm
      1h

      Modern Basics I (5-8 y/o)

      Corinne Hobbs
    • 11:00 am
      -
      12:00 pm
      1h

      Modern Basics II (9-12 y/o)

      Mandie Kolkman
  • Monday 01/08
    • 10:00 am
      -
      11:00 am
      1h

      T’ai Chi

      Nancy Woolacott
    • 12:00 pm
      -
      1:00 pm
      1h

      Feldenkrais: Awareness Through Movement®

      Liz Monnier
    • 4:30 pm
      -
      5:30 pm
      1h

      Ballet Basics I (5-8 y/o)

      Corinne Hobbs
    • 4:45 pm
      -
      6:15 pm
      1h 30'

      Pineapple Project One 🍍

      Ashley Benninghoff
    • 6:00 pm
      -
      7:00 pm
      1h

      Feldenkrais: Awareness Through Movement®

      Liz Monnier
    • 6:15 pm
      -
      7:15 pm
      1h

      Iyengar Yoga

      Barbara Ulmer
    • 7:00 pm
      -
      8:00 pm
      1h

      T’ai Chi

      Nancy Woolacott
    • 7:15 pm
      -
      8:30 pm
      1h 15'

      Continuing Modern (Teens & Adults)

      Ashley Benninghoff
  • Tuesday 01/09
    • 12:15 pm
      -
      1:15 pm
      1h

      Dance for Parkinsons

      Liz Monnier
    • 4:30 pm
      -
      5:15 pm
      45'

      Modern Basics I (5-8 y/o)

      Corinne Hobbs
    • 4:30 pm
      -
      5:15 pm
      45'

      Creative Movement (3-5 y/o)

      Jamie Grabner
    • 5:15 pm
      -
      6:15 pm
      1h

      Beginning Modern (Teens & Adults)

      Liz Monnier
    • 5:15 pm
      -
      6:15 pm
      1h

      Hip Hop Basics (7-12 y/o)

      Charlotte Tompkins
    • 6:15 pm
      -
      7:15 pm
      1h

      Zumba™

      Mandie Kolkman
    • 6:15 pm
      -
      7:15 pm
      1h

      Beginning/Intermediate Hip Hop (Teens & Adults)

      Albert Crowder
    • 7:15 pm
      -
      8:30 pm
      1h 15'

      Continuing Ballet (Teens & Adults)

      Elizabeth Mikautadze
    • 7:15 pm
      -
      8:15 pm
      1h

      Continuing Hip Hop (Teens & Adults)

      Albert Crowder
  • Wednesday 01/10
    • 4:45 pm
      -
      6:15 pm
      1h 30'

      Pineapple Project Two 🍍🍍

      Ashley Benninghoff
    • 5:15 pm
      -
      6:15 pm
      1h

      Tap Basics (7-12 y/o)

      Rachel Klein
    • 6:15 pm
      -
      7:15 pm
      1h

      Beginning Ballet (Teens & Adults)

      Mandie Kolkman
    • 6:15 pm
      -
      7:15 pm
      1h

      Continuing Jazz ( Teens & Adults)

      Capri Parrish
    • 7:15 pm
      -
      8:15 pm
      1h

      Vinyasa Yoga

      Mandie Kolkman
    • 7:15 pm
      -
      8:15 pm
      1h

      HEELS (Teens & Adults)

      Albert Crowder
  • Thursday 01/11
    • 4:30 pm
      -
      5:30 pm
      1h

      Youth Taiko (7-14 y/o)

      Jackie Hinsey
    • 4:30 pm
      -
      5:15 pm
      45'

      Music Together (Infant to Kindergarten)

      Allison Ballard
    • 5:15 pm
      -
      6:15 pm
      1h

      Beginning Belly Dance

      Deniz Miller
    • 5:30 pm
      -
      6:30 pm
      1h

      Beginning Taiko (Teens & Adults)

      Allison Ballard
    • 6:15 pm
      -
      7:15 pm
      1h

      Continuing Belly Dance

      Deniz Miller
    • 6:30 pm
      -
      7:30 pm
      1h

      Adut Tap (Teens & Adults)

      Dawn Yingling
    • 7:15 pm
      -
      8:15 pm
      1h

      Salsa & Ballroom Dance (Teens & Adults)

      FW Ballroom Instructor